Servicii

Fotografii advertising

Fotografii profesionale în studio sau în locații alese. Oferim fotografie comercială, industrială sau publicitară la standarde ridicate. În funcție de nevoia și/sau cererea dumneavoastră putem crea tot ce ține de imagine și publicitate. Înțelegerea ideii și scopului pentru care se face fotografia, reprezintă un element esențial necesar unui fotograf de advertising, dincolo de o tehnică fotografică desăvârșită.

 

Fashion

Fotografia Fashion este o parte foarte interesantă a fotografiei. Studioul de fotografie deține o cunoaştere solidă a tehnicilor fotografice şi a echipamentelor, precum şi normele comerciale, care sunt necesare pentru a reuşi. Deoarece fotografia fashion este una dintre componentele principal responsabile pentru prezentarea unei colecții publicului, acest domeniu de servicii conduse de trend este un element vital pentru lansarea unei colecţii.

 

Nunta

Ne-am propus să scoatem la iveala latura artistică în ceea ce privește fotografierea evenimentelor. Oferim o perspectivă nouă asupra fotografiei de nuntă, surprinzând momentele reale în timp ce acestea se întamplă mirelui şi mireasei. Scopul nostru este de a folosi fotografia pentru a spune povestea din ziua nuntii voastre.

 

Botez

Botezul unui copil reprezintă o ceremonie religioasă foarte importantă pentru familie. Studioul de fotografie vă ajuta să imortalizați acest moment atât de important în viața micuțului dumneavoastră.

 

Albume școlare

Vrem să oferim elevilor de clasa a VIII-a și clasa a XII-a posibilitatea ca fiecare dintre ei să aibă un album foto de o calitate excelentă la un preț decent, astfel realizarea albumul foto a încetat să mai fie o grijă în plus pentru elev si părinți.